Vertical Freediving Apnea sin limites Logo blanco

Sobre Vertical Freediving

En Vertical freediving oferim formació, cursos d’apnea, sortides i entrenaments a Barcelona.
El nostre objectiu és fer que tinguis una experiència única i inoblidable, perquè t’enamoris d’aquest esport i fer créixer la nostra comunitat.

Sobre Vertical Freediving

En Vertical freediving oferim formació i cursos d’apnea a Barcelona i Costa Brava.
El nostre objectiu és fer que tinguis una experiència única i inoblidable, perquè t’enamoris d’aquest esport i fer créixer la nostra comunitat.

Lluís Melús

Fundador de Vertical Freediving
  • CMAS Intructor
  • AIDA Master Instructor
  • AIDA Youth Instructor
  • SSI Instructor nivell 2
  • Campió nacional CNF, 2022.
  • Rècord Catalunya FIM, 2022.
Sempre ha sabut que la seva passió és l’aigua, això el va portar a estudiar Ciències del mar. Al llarg de la seva vida ha practicat activitats com la natació, pesca submarina, busseig, barranquisme i Judo, entre altres fins que va trobar l’apnea la qual el va captivar.
Paral·lelament es va formar com a Xef el que li va permetre viatjar per més de 30 països durant llargs períodes. En 2011, en un d’aquests viatges va ser quan va descobrir l’apnea com a esport, exactament en el “Blue Hole”, a Dahab, Egipte, 3 mesos després va arribar a baixar 60 metres i convertir-se en Instructor.
Lluis Melús apnea
Lluis Melús campeón apnea España
Quan es va trobar en la cúspide de la seva carrera professional com a Xef del Futbol Club Barcelona, decideix deixar-lo tot i tornar al mar, la seva veritable passió, el freedive.
Va decidir instal·lar-se parcialment a Barcelona amb la seva dona i els seus dos fills per a poder participar en les competicions mentre creava Vertical Freedive.
En 2022 va debutar en competició, aconseguint ser l’actual campió d’Espanya en pes constant sense aletes (CNF), la disciplina més dura de profunditat i és subcampió en immersió lliure (FIM).
Per a donar major impuls i visibilitat a aquest esport forma part del departament d’Apnea de Catalunya (FECDAS).
Articulo Lluis Melús Diari Terrassa
Articulo Lluis Melús Diari Terrassa